Beginn der Weihnachtsmesse / Kunßtgewerbestube Lotte Imm. (s.n., 1931)
Karta ogłaszająca początek świątecznego okresu handlowego w gdańskim, przedwojennym sklepie handlującym rzemiosłem artystycznym na Jopengasse 63 (Piwna).