Ex Libris Neptun Gdansk / [Ivan Randjelovic]. - Randjelovic, Ivan (1980- ). (2016)
Przedstawia figurę Neptuna z gdańskiej fontanny, napis wzdłuż krawędzi: Ex Libris Neptun Gdansk. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.