[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Powiadamiam, że z dniem 20 listopada r.b. zostają przeniesione targi i jarmarki na nowy rynek ... / Sławiński Stefan. - Sławiński, Stefan (polityka) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią ogłoszenia z dnia 15.11.1947 r.