Ex Libris Herbert Hirschfelder / Hans Hornhaver. - Hornhaver, Hans (1929- ). (1980)
Stojący pies, w górnym lewym rogu tarcza herbowa, napis: Ex Libris Herbert Hirschfelder, nazwisko artysty i nr dzieła 784 w obrębie kompozycji.