Ex Libris Herbert Hirschfelder - Hornhaver, Hans (1929- ).; Hirschfelder, Herbert (1980)
Stojący pies, w górnym lewym rogu tarcza herbowa, napis: Ex Libris Herbert Hirschfelder, nazwisko artysty i nr dzieła 784 w obrębie kompozycji.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Dania -- 20 w