Nowy punkt usługowy "Śnieżki" na Zaspie przy ul. Pilotów nr 23 / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia panie pracujące w maglu i pralni "Śnieżka" w Gdańsku-Zaspie, 26 marca 1979 rok.