Nowy punkt usługowy "Śnieżki" na Zaspie przy ul. Pilotów nr 23 - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia panie pracujące w maglu i pralni "Śnieżka" w Gdańsku-Zaspie, 26 marca 1979 rok.
Tytuł na rewersie ręką autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Magiel (maszyna); Pralnie; Gdańsk (woj. pomorskie); Zaspa (Gdańsk ; część miasta); Fotografia polska