Zielona Brama - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia Zieloną Bramę, widok z Mostu Zielonego, 1979 rok.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Zielona Brama (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk