[Kardynał Stefan Wyszyński i ksiądz Józef Zator-Przytocki w kościele Najświętrzego Serca Jezusowego we Wrzeszczu] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1958)
Przedstawia Stefana Wyszyńskiego w płaszczu kardynalskim siedzącego na sedilli kościoła Najświetrzego Serca Jezusowego, po jego prawej stronie siedzi proboszcz ksiądz Józef Zator Przytocki.