[Afisz. Incipit] Ogloszenie na podstawie art. 7 Rozp. ... o utrzymaniu porzadku i czystosci ... / Zb. Zawadzki. - Zawadzki, Zb ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku oczyszczenia miasta i zakazie śmiecenia.