[Afisz. Incipit] Ogloszenie na podstawie art. 7 Rozp. ... o utrzymaniu porzadku i czystosci ... - Zawadzki, Zb. (Ustka : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku oczyszczenia miasta i zakazie śmiecenia.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.