Elbląg : ZAMECH - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1989)
Przedstawia halę fabryczną Zakładów Mechanicznych im. gen. K. Świerczewskiego "Zamech" w Elblągu.
Tytuł reką autora na rewersie.
Data ręką autora na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Elbląg