[Afisz. Incipit] Stronnictwo Ludowe Koło Grodzkie w Sopocie urządza w sobotę ... wielką zabawę ludową ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 13.09.1947 r. w salach Strzelnicy przy Operze Leśnej.