Danzig, Langemarkt und Langgasse mit Rathaus Fliegeraufnahme aus 150 m Höhe. - Verlag W. F. Burau (Gdańsk). (Danzig : Verlag W. F. Burau, 1920)
Zdjęcie lotnicze Głównego Miasta, widoczny Długi Targ i ul. Długa.
Data wg. Fot. Gd. i biogramu wydawcy.
Przed tyt.: No 2039, po tyt.: D[anziger] L[uft-]R[eederei].
Fot. GD.