[Afisz. Incipit] Towarzystwo Śpiewacze im. Karola Szymanowskiego-Wrzeszcz urządza ... koncert pieśni polskich ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie pieśni polskich 4.11.1951 roku w Szkole Muzycznej w Gdańsku-Wrzeszczu.