[Afisz. Incipit] Towarzystwo Śpiewacze im. Karola Szymanowskiego-Wrzeszcz urządza ... koncert pieśni polskich ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie pieśni polskich 4.11.1951 roku w Szkole Muzycznej w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.