[Zaproszenie. Incipit] Uprzejmie zapraszamy ... na Uroczystą Akademię z okazji rocznicy wprowadzenia w życie ustawy o zwalczaniu drożyzny ... ([wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie na akdemię 12.06.1948 r. w sali Teatru Wybrzeże.