[Afisz. Incipit] Dnia 14 stycznia 1951 r. ... odbędzie się Mecz Bokserski o mistrzostwo klasy A. pomiędzy "Spójnia" Tczew (Mistrz Okręg. Kl.A) - "Stal" Elbląg ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o meczu 14.01.1951 r. w sali sportowej przy ul. Królewieckiej.