Wielki Wiec na temat: Sytuacja polityczna Polski w świetle uchwał C.K.W. P.P.S. z dnia 21.X.47. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu, który miał miejsce 9.11.1947 r. w sali kina "Bałtyk". Przemawiał członek PPS Sembrak.