Exlibris Konstancji Birkenmayerowej - Birkenmayer, Alfred Józef (1892-1977).; Birkenmayer, Konstancja (1939)
Na tle szachownicy trzy karty do gry, u góry napis: Exlibris, u dołu na wstędze: Konstancji Birkenmayerowej, niżej kwiat róży.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.