Oficerowie i żołnierze 1-go Polskiego Korpusu! - Dowbór-Muśnicki, Józef (1867-1937). (Warszawa : [s.n.], 1937)
Odezwa Dowbór-Muśnickiego z okazji 20. rocznicy powstania 1-go Polskiego Korpusu z 11 marca 1937 r.
Keywords: Dowbór-Muśnicki, Józef -- (1867-1937).; Polska. -- Wojsko Polskie (1918-1939).