Ex Libris Z. Pacholczyków / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1942)
Na przedstawieniu: mężczyzna powozi wozem z sianem, przed wozem ucieka zając, wokoło w owalnym obramowaniu napis: Ex Libris Z. Pacholczyków, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.