V Spotkanie Twórców Literatury Kaszubsko-Pomorskiej Wdzydze 1975 / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1975)
W okręgu Gryf siedzący na gnieździe, nad nim fruwają ptaki, niżej napis: V Spotkanie Twórców Literatury Kaszubsko-Pomorskiej Wdzydze 1974.