[Afisz. Incipit] Przepisy porządkowe dla osób korzystających ze środków komunikacji komunalnej Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego w Malborku ... ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz z treścią zarządzenia.