[Afisz teatralny] Juliusz Słowacki - Balladyna : Tragedia w trzech aktach / Teatr Polski we Wrocławiu. ([wydawca nieznany], 1965)
Afisz informujący o premierze 24.01.1965 r. Reżyseria Maria Straszewska, scenografia Zenobiusz Strzelecki, muzyka Ryszard Gardo.