Rektor i Senat Akademii Medycznej w Gdańsku mają zaszczyt zaprosić na uroczystą inaugurację roku akademickiego 1976/77 / Rektor Akademii Medycznej w Gdańsku, Senat Akademii Medycznej w Gdańsku. (s.n.], 1976)
Zaproszenie na uroczystość, która miała miejsce 8.10.1976 w Teatrze Wybrzeże w Gdańsku.