Ćwiczenia w Gdańskich Zakładach Rafineryjnych / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia gaszenie pożaru w Gdańskich Zakładach Rafineryjnych, marzec 1979 r.