[Afisz teatralny. Incipit] Amatorski Teatr Wesolków Z. W. M. pod kierownictwem B. Leszczynskiego wystawia ... "Romans z sikawką" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 10.11.1946 r. w sali Domu Ludowego przy ul. Rokossowskiego 16.