[Ekslibris] V. C.lemmensen / Z. Dolatowski - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1971)
Dwa dociski drukarskie ustawione jeden nad drugim, między nimi napis: V. Clemmensen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.