Ex Libris Bedřich Vrbský / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1966)
Twarz mężczyzny w kapeluszu, wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris Bedřich Vrbský. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.