Ex Libris Bedřich Vrbský - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Vrbský, Bedřich (1890-1966). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1966)
Twarz mężczyzny w kapeluszu, wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris Bedřich Vrbský. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty. Data według działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechosłowacja -- 1945-1970.