[Afisz. Incipit] Jan Kilarski urodzony w 1882 r. w Komarnie ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Klepsydra informująca o śmierci i uroczystościach pogrzebowych profesora Jana Kilarskiego.
Keywords: Kilarski, Jan -- (1882-1951) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.