Ex Libris Francesco Carbonara O. F. - Feil, Otto (1894-1985) (1955)
Przedstawia warowny zamek na górze, niżej tarcza herbowa z monogramem fc. Pośrodku na wstędze napis: Ex Libris Francesco Carbonara. U dołu ulica z domami. Sygn. aut. w obrębie kompoz.