Zespół łąkarski we wsi Rudniki pow. Sztum zbiera ponad 100 q siana z ha. (Gdańsk : [s.n.], 1955)
Afisz propagandowy kierowany do rolników.
Keywords: Współzawodnictwo pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Rolnictwo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne