Obywatele! : W dniu 28 września 1947 na terenie całego kraju [...]. (Słupsk : [s.n.], 1947)
Afisz ogłaszający Dzień Spółdzielczości wraz z programem uroczystości.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty