Ex Libris Kismárton József AK. - Andrusko, Karoly (1915-2008) (s.n., 1973)
Na tle górzystego krajobrazu płynące dwie łodzie po wodzie. Wzdłuż górnej i prawej bocznej krawędzi napis: Ex Libris Kismárton József. Monogram aut. w obrębie kompoz.