Ex Libris Kismárton József - Andrusko, Karoly (1915-2008).; Kismárton, József ([S.l. : s.n., 1973)
Na tle górzystego krajobrazu płynące dwie łodzie po wodzie. Wzdłuż górnej i prawej bocznej krawędzi napis: Ex Libris Kismárton József. Monogram aut. w obrębie kompoz.
Na odwrociu nazwisko aut., technika graf. i data.