Ul. Podwale Grodzkie 2, w głębi budynek Nr 9 przy ul. 3 Maja fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia budynek Urzędu Pracy przy ul. 3 Maja nr 9, na pierwszym planie po prawej fragment budynku przychodni kolejowej na Podwalu Grodzkim nr 2, ok. 1989 r.