Dyplom uznania w dniu Międzynarodowego Święta Kobiet 8 marca 1948 r. z inicjatywy Zarządu Wojewódzkiego Ligi Kobiet ... ([wydawca nieznany], 1948)
Dyplom. Na druku postać kobiety z herbem Gdańska, nad nią orzeł, w tle bryła Bazyliki Mariackiej.