Dyplom uznania w dniu Międzynarodowego Święta Kobiet 8 marca 1948 r. z inicjatywy Zarządu Wojewódzkiego Ligi Kobiet ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1948)
Dyplom. Na druku postać kobiety z herbem Gdańska, nad nią orzeł, w tle bryła Bazyliki Mariackiej.
Keywords: Dyplomy -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.