[Afisz. Incipit:] Dnia 26 bm. - K.K.S. "Grom" urządza w sali Domu Kolejarza zabawę taneczną ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Bale (zabawy taneczne); Wejherowo (woj. pomorskie); Druki ulotne