Włodzimierz Egiersdorff Ex Libris R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1961)
Przedstawia samochód, napis wzdłuż lewej krawędzi: Włodzimierz Egiersdorff, u góry: Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.