Ex Libris Aleksandra Leskowicza We Lwowie Rudolf Mękicki. - Mękicki, Rudolf (1887-1942) ([s.n., 1917)
Na tle liści mlecza pośrodku napis: Ex Libris, niżej w ozdobnej ramce napis: Aleksandra Leskowicza We Lwowie. Sygn. aut. w obrębie kompoz.