[Wizyta kardynała Stefana Wyszyńskiego w Gdańsku w 1966 r. Zbiór Janusza Uklejewskiego] Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Janusz Uklejewski artysta fotografik, 1966)
Przedstawia wizytę kardynała Stefana Wyszyńskiego w Kościele Mariackim w Gdańsku podczas obchodów Milenium w 1966 r.