Dom i ogród w dobrym świetle - Wydawnictwo Murator (Warszawa : MURATOR, 2009)
Płyta zawiera poradnik : zasady oświetlania, nowoczesne źródła światła, sprawdzone sposoby oszczędzania energii oraz program do symulacji efektów oświetlenia.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Keywords: Ogrody -- oświetlenie -- poradniki; Oświetlenie wnętrz -- poradniki; Mieszkanie -- oświetlenie -- poradniki