Powitanie polarników w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia oficjalne powitanie w Gdyni powracających z Antarktydy polarników, 24 kwietnia 1978 rok.