[Afisz. Incipit] W poniedziałek, dnia 17 marca 1947 roku ... odbędzie się Wielki Wieczór arii operowych i pieśni ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z informacją o koncercie 17.03.1947 r., Teatr Marynarki Wojennej w Gdyni, Skwer Kościuszki 12. Występują: Wacław Domieniecki (śpiew), Krystyna Jastrzębska (fortepian).