Lope de Vega - Pies ogrodnika = El perro del hartelano / Teatr Wybrzeże ; tłumaczenie Tadeusz Peiper. (Teatr Wybrzeże, 1981)
Afisz teatralny przedstawienia dyplomowego Studium Aktorskiego, które miało miejsce 7.03.1981 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Łucja i Bruno Sobczakowie, muzyka Andrzej Głowiński.