Lope de Vega - Pies ogrodnika = El perro del hartelano - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1981)
Afisz teatralny przedstawienia dyplomowego Studium Aktorskiego, które miało miejsce 7.03.1981 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Łucja i Bruno Sobczakowie, muzyka Andrzej Głowiński.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Teatr -- Polska -- 1945-1990.