[Afisz. Incipit:] Od podwórka do podwórka niech się zacznie złomu zbiórka. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zbiórce złomu na terenie województwa olsztyńskiego.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Złom; Województwo olsztyńskie (1946-1975); Druki ulotne